توصیه های غذایی بیماران کبدی: ۱- استفاده از میوه ها و عصاره آنها : موز، آلبالو، گیلاس و انگور ۲- سبزیجات و انواع سالاد : چغندر قرمز، هویج، کدو و گوجه فرنگی مناسب است. ۳- مصرف بقولات(عدس، لوبیا، لپه) چون اغلب موجب بادکردگی می شوند و نیز حاوی مواد هستند که تحمل آنها برای کبد سخت است از برنامه غذایی حذف می شود. در صورت تمایل می توان آنها را همراه با مرزه مصرف کرد  خاصیت مرزه جلوگیری از بادکردگی ۴- سیب زمینی به ویژه به صورت پوره نقش زیادی در رژیم هپاتیک دارد. می توان آن را با شیر یا میوه مخلوط کرده و مصرف نمود. ۵- استفاده از شیر و پنیر و ماست. ۶- استفاده از برنج و مخلوط برنج و موز، برنج و هویج و اندکی دیرتر جوشیده های شیر با جوانه گندم و موز و غلات کامل ۷- استفاده از عسل  ۸- استفاده از سفیده تخم مرغ و سپس زرده را با آتش یا آبگوشت مخلوط نمایید. فقط بعد از بهبود می توان از یک تخم مرغ کامل حتی به صورت املت استفاده کرد. ۹- روغن های زیتون و آفتابگردان و .... استفاده و از چربی های حیوانی جداً خودداری کنید. ۱۰- استفاده از جوشانده نعناع و بابونه