توصیه های غذایی نقرس (اسید اوریک بالا): ۱٫دریافت مایعات روزانه (آب) بیشتر از ۳ لیتر باشد تا از بروز سنگ کلیه جلوگیری شود.

۲٫کاهش وزن توصیه می شود.   

۳٫ از مصرف غذاهای سرخ کردنی جداً خودداری شود.

۴٫ طبقه بندی موادغذایی از نطر پورین :

۵٫گروه غنی از پورین: عصاره گوشت، حبوبات، دل و جگر و قلوه ، مغز، مخمر آبجو، خاویار، که این گروه غیرمجاز است.

۶٫گروه متوسط پورین: انواع گوشت، حبوبات، قارچ اسفناج که این گروه هفته ای یکبار مصرف شود که در بین گوشت ها (گوشت سفید مثل مرغ و ماهی به خصوص سینه مرغ به دلیل کم چرب بودن روزانه ۶۰ گرم) مجاز می باشد ولی گوشت قرمز هفته ای یکبار مصرف شود.

۷٫گروه کم پورین: انواع نان ها و کیک و شیرنی، برنج، ماکارونی، رشته فرنگی، شیر و پنیر، تخم مرغ، کره، خامه، آجیل، قهوه و شکلات و چای، میوه ها و سبزیجات که در این گروه مجازند و خوردن آنها آزاد است